Links
Gastenboek

EENDRACHT WAARMAARDE - PALLIETER ZULTE   1-2

Het was vandaag hopen op een sterke collectieve prestatie tegen de mannen van Pallieter Zulte.

Na een korte studieronde kregen de bezoekers de beste kansen. Het ontbrak de bezoekers aan scherpte in de afwerking of er waren de puike reddingen van onze doelman Rodney Vandenabeele. Waarmaarde kon hier aanvankelijk weinig tegenover stellen. Toch kreeg de thuisploeg op het eind van de eerste helft een reuzekans maar Pieter Vanovervelt vergat de bal tegen de netten te trappen.

0-0 was de ruststand.

Het zelfde scenario in de tweede helft maar het was toch de thuisploeg die kon scoren. Dankzij sterk doorzetten van Pieter Vanovervelt kon Bart Decock de 1-0 binnentrappen. Een stunt leek in de maak . Maar op het halfuur konden de bezoekers de verdiende gelijkmaker scoren. Even later werd het zelfs 1-2.

Waarmaarde kreeg in de slotseconden nog 1 grote kans via een vrije trap van Fréderic De Pessemier maar Pieter Vanovervelt kon de bal net niet binnen koppen.

Over de ganse lijn een verdiende overwinning voor de bezoekers.