Archief
Links
Gastenboek

EENDRACHT WAARMAARDE - DYNAMO KRUISHOUTEM  1-1

Waarmaarde nam de beste start tegen de Oost-Vlamingen. Het was niet het mooiste voetbal dat op de mat werd gelegd maar aan kansen was er geen gebrek.

Rond de 20ste minuut werd Pieter Vanovervelt de diepte in gestuurd dankzij een knappe doorsteekpas van Lieven Fauconnier. Pieter bleef ijzig kalm na zijn rush over 50m en de 1-0 was een feit. Waarmaarde had nog een aantal kansen om het aantal doelpunten te vergroten maar het geluk stond niet aan hun zijde.

Een totaal ander beeld in de tweede helft . Kruishoutem was nu de best voetballende ploeg. Ze kregen een resem aan kansen maar  alweer een sterk keepende Rodney Vandenabeele hield de nul op het bord. Rond de 65ste minuut kregen de bezoekers toch loon naar werken en de 1-1 stond op het bord. Het was nu pompen of verzuipen voor de thuisploeg maar Rodney voorkwam erger.

De wedstrijd eindigde zo op een gelijkspel.

Voor FCEW speelden:

Vandenabeele Rodney, Eggermont Stefaan, De Pessemier Fréderic, Balcaen Jurki, Soestronck Tomas, Fauconnier Lieven, Decock Bart, Bonte Eduard, Lampole Kurt, Vanovervelt Pieter, Tremmerie Ringo

Vervangingen:

45’ Demets Dave voor Fauconnier Lieven