Archief
Links
Gastenboek

EENDRACHT WAARMAARDE - HARMONIE RONSE  2-2

Bij de inhaalwedstrijd tussen de nrs. 10 en 11 uit het klassement zijn de 3 punten voor Waarmaarde zeer welkom.

De eerste helft ging goed op en neer en resulteerde in kansen voor beide teams. Maar steeds stond het vizier niet goed of was er de redding van de keeper. Op het halfuur was het dan toch raak voor onze vrienden van Ronse 0-1.

0-1 was ook de ruststand.

In de tweede helft moest Waarmaarde alles op alles zetten om de achterstand ongedaan te maken.

Rond de 60ste minuut stuurde Bart Decock, met een mooie doorsteekpas, Kurt Lampole naar de goal. Kurt aarzelde niet en werkte beheerst af. 1-1 stond op het scorebord maar de vreugde was van korte duur. De spits van Ronse kon de 1-2 binnen trappen na een aarzeling in de defensie van Waarmaarde.

De rood-zwarten moesten alweer de achtervolging inzetten. Ze konden een aantal kansen bij elkaar voetballen maar in de afwerking werd gefaald . Naar het einde van de tweede helft was het dan toch raak. Een verdwaalde bal belande in de voeten van Pieter Vanovervelt die de bal door de benen van de keeper trapte. 2-2 was de eindstand en terechte uitslag.

Voor FCEW speelden:

Vandenabeele Rodney, De Pessemier Fréderic, Van Dorpe Thomas, Balcaen Jurki, Fauconnier Lieven, Tremmerie Ringo, Decock Bart, Soestronck Thomas, Bonte Eduard, Lampole Kurt en Vanovervelt Pieter

Vervangingen:

46’ Demets Dave in de plaats van Bonte Eduard