Archief
Links
Gastenboek

EENDRACHT WAARMAARDE - SV DEERLIJK UNITED  2-0

Tegen de nr.3 uit het klassement kregen de mannen van Waarmaarde een taaie klant op bezoek. In het openingskwartier brachten de bezoekers het beste voetbal. Na het moeilijke eerste kwartier kwam Waarmaarde steeds beter in de wedstrijd. Dit leidde tot enige frustratie bij de bezoekers en de duels werden bitsiger . Waarmaarde trok zich daar weinig van aan en probeerde kansen te creëren. Rond het halfuur werd een voorzet van Waarmaarde slecht weggewerkt en Thomas Soestronck nam de afvallende bal in één tijd op de slof.

De 1-0 stond op het bord dankzij een knappe goal van de benjamin van de ploeg.

Waarmaarde speelde op hetzelfde elan verder en net voor het rustsignaal werd het 2-0. De Pessemier Fréderic trapte de bal vanaf de eigen helft richting Pieter Vanovervelt en die Kopte de bal mooi binnen. 2-0 was de ruststand.

In het begin van de tweede helft waren er drie knappe reddingen nodig van Rodney Vandenabeele om de nul op het bord te houden. Daarna kon Waarmaarde goed om met de druk die de bezoekers ontwikkelden .

Rond de 70ste minuut werd Bart Matthijs alleen op de keeper afgestuurd. Bart werd foutief gestopt en de rode kaart was voor de keeper van Deerlijk. Waarmaarde speelde de wedstrijd rustig uit en kreeg nog één reuzekans maar Bart Decock trapte de bal onbegrijpelijk naast het lege doel.

Een verdiende overwinning voor de thuisploeg en een pluim voor de sterke collectieve prestatie.