Links
Gastenboek

DE SPORTWERELD KERKHOVE-EENDRACHT WAARMAARDE 3-0

Vandaag waren we te gast bij de leider in de competitie.

De thuisploeg was de best voetballende ploeg maar kon voor weinig doelgevaar zorgen. Enkele kleine prikjes konden doelman Thomas Van Dorpe niet in verlegenheid brengen.

Rond de twintigste minuut was het dan toch raak voor de thuisploeg. Jurki Balcaen devieerde de bal , na ongelukkig contact, in eigen doel. Even later werd het zelfs 2-0 doordat de scheidsrechter het buitenspel van een meter of 3 niet zag.

Waarmaarde kon in de eerste helft enkel weerwerk bieden via de verre vrije trappen van de defensie.

2-0 was de russtand.

Het niveau in de tweede helft was al even slecht of dat van de eerste. Beide ploegen konden hun best voetbal niet op de mat leggen.

Toch kon de Sportwereld de score vergroten dankzij een mooie voorzet die door Joost koelbloedig werd binnen gekopt.

De rest van de wedstrijd was een maat voor niets. Waarmaarde kon niet meer dreigen en thuisploeg tikte de match rustig uit.

Een verdiende 3-0 zege voor de leider. En we wensen hen het allerbeste toe voor het verdere verloop van de competitie.