Gastenboek

EENDRACHT WAARMAARDE - DE KLAUWAERT 3-5

Het was vandaag puzzelen om 11 man op de mat te krijgen

Een half uur later dan voorzien floot de scheidsrechter de wedstrijd op gang.

De thuisploeg werd van de eerste minuut naar de keel gegrepen en rond het kwartier stond het 0-1 voor de bezoekers. Waarmaarde kwam beter in de wedstrijd maar kon hun kansen niet afwerken . Voor de rust werd het zelfs nog 0-2.

Met nieuwe moed kwamen de rood-zwarten uit de kleedkamer. Het spel ging goed op en neer.

Op een corner kon vrijstaande Kevin de 1-2 binnen koppen. Even later werd het zelfs 2-2 doordat Kurt een verre inworp van Thomas Van Dorpe binnen kopte. De euforie was van korte duur want de bezoekers konden via een snelle counter de 2-3 op het bord zetten.

Waarmaarde gaf de moed niet op en weer via een verre inworp van Thomas kon Kurt de bal in doel deviëren . De 3-3 stond nog maar net op het bord als de bezoekers de 3-4 tegen de netten trapten. Waarmaarde kon nog enkele malen dreigen maar Fréderic vergat de bal tussen de palen te trappen .

De bezoekers maakten er op het einde nog 3-5 van na een slordigheid in de defensie.