Links
Gastenboek

VC JUMP WARAGEM - EENDRACHT WAARMAARDE 2-4

Tegen de hekkensluiter van de competitie was het weer sleutelen om elf fitte spelers aan de aftrap te krijgen.

Waarmaarde begon goed aan de wedstrijd en op het kwartier werd een vrije trap door Fréderic in de verste hoek binnen getrapt. 0-1 voor Waarmaarde. 5 minuten later was het opnieuw raak. Frederic werd dankzij een knappe lange bal van Rudy de diepte ingestuurd en hij verschalkte de doelman met een lob. 0-2 na 20 minuten. De thuisploeg kwam stilaan beter in de wedstrijd en kon enkele kansen bij elkaar voetballen.

Op het halfuur werd het toch 0-3 . Kurt kopte de bal in doel op aangeven van Ringo. De bezoekers milderden net voor rust 1-3 .

Na de koffie ging het spel goed op en neer. Het was Waarmaarde die 1-4 uitliep dankzij een knappe corner van Ringo die al even knap werd binnen gekopt door Kurt. De thuisploeg gaf niet op en ging op zoek naar een tweede doelpunt. Rond de 75 minuut werd het dan ook 2-4.

Dit doelpunt kon FCEW niet uit evenwicht brengen en het speelde de wedstrijd rustig uit.

Een verdiende zege voor de rood-zwarten. Na het paasweekend krijgen we Wielsbeke op bezoek. Hopelijk gaan we op hetzelfde elan verder.